1. At this time we are unable to service emails to Outlook, Hotmail, or other Microsoft-provided email addresses. If you are using one of these providers you will be unable to /register for an account or receive password reset emails.

  If your account uses one of these providers, you can use the command /changeemail in game to change to another email account. If you did not receive your registration email, you may acquire it by resetting your password on the website once you have changed to a non-Microsoft email.

 2. Want to get our most recent announcements - and XP codes - in your email?

  Sign up for our brand new mailing list!

Shotbow: Beginnen

Apr 19, 2018
Shotbow: Beginnen
 • Nieuwe spelers, welkom op Shotbow! Sta mij toe om jullie door een paar belangrijke stappen te nemen zodat jij van onze games kan genieten.

  Verbinden met het netwerk
  Om te kunnen beginnen met spelen zal je met onze server moeten verbinden. Het wordt aangeraden om het toe te voegen aan je serverlijst zodat je niet iedere keer wanneer je wilt spelen het IP opnieuw in moet voeren. Het IP is:
  play.shotbow.net


  [IMG]

  Verbind en je zal in onze lobby verschijnen (zoals hierboven gezien). Vanaf hier mag je rondkijken en kan je de verschillende games joinen. De belangrijkste games kunnen gevonden worden onder de grote borden die je overal om je heen kan zien en je kan ze joinen door met de rechter muisknop op 1 van de dorpelingen te klikken die eronder te vinden zijn. Je zal in 1 keer verbonden zijn met de nieuwe server zonder dat je eerst zelf de server hoeft te verlaten.

  Als je ooit terug wilt naar de lobby hoef je alleen maar het commando /hub te typen en je zal terug gebracht worden naar de lobby. Als je MineZ of Wasted aan het spelen bent zul je waarschijnlijk /logout willen gebruiken om te voorkomen dat er een NPC komt die doodgemaakt kan worden.

  Echter, voordat je begint met spelen moet je jezelf bekend maken met de regels. Je zal jezelf ook willen registreren op de forums zodat je kan beginnen met het verdienen van Shotbow XP terwijl je speelt.

  Registreren
  Vroeger of later zal je jezelf willen registreren, of dat nou is om XP te verdienen of om te kunnen praten met de community. Het wordt aangeraden om dit vroeg te doen.

  Om te beginnen ga je een geldig e-mailadres nodig hebben. Verbind met een lobby server en typ /register (jouw e-mailadres hier). Je zal een e-mail ontvangen met daarin je nieuwe login info. Zodra je dat hebt zou je in moeten loggen op de site en je wachtwoord veranderen naar wat jij wilt. Daarna word je aangeraden om een foto te uploaden en je profiel verder in te vullen. Hier krijg je nog XP voor ook. Je zou jezelf ook voor kunnen stellen op de forums en de community kunnen leren kennen. Chat is ook een goede plek om met andere Shotbow spelers te kunnen praten.
  Maak je geen zorgen als je per ongeluk een typfout maakte tijdens het invoeren van jouw e-mailadres, gebruik /changeemail (jouw e-mailadres hier) en alles zou goed moeten zijn.

  Waarom heb je een geldig e-mailadres nodig? Je gaat je inloggegevens van dat e-mailadres moeten halen om de forums en de XP winkel te kunnen gaan gebruiken. Bovendien zal je meldingen van updates naar je gemaild krijgen wanneer die gebeuren en misschien ook wel XP codes die ingewisseld kunnen worden voor Shotbow XP. Je wil de laatste en beste dingen echt niet missen.
  Als je liever geen e-mails ontvangt van Shotbow kan je dit uitzetten door naar privacy settings te gaan en het vinkje weg te halen bij het hokje met de beschrijving 'Receive site mailings'.

  Shotbow XP
  Je bent nu waarschijnlijk geïnteresseerd in wat Shotbow XP is. Shotbow gebruikt een ingame een geldeenheid genaamd 'Shotbow XP.' XP kan verdiend worden door simpelweg de games te spelen, van het doodmaken van zombies in MineZ tot het verslaan van je vijanden in SMASH. XP kan gebruikt worden in Shotbow's XP winkel op de site hier. (Je moet ingelogd zijn om de winkel te kunnen bekijken.)
  Nadat je genoeg XP hebt verzameld kan je naar de winkel gaan om nieuwe spullen te kopen die je op het netwerk kan gebruiken. Dingen zoals nieuwe classes voor Annihilation, spawn kit voorwerpen voor MineZ of zelfs particle trails en pets waarmee je kan pronken in de lobby kunnen gekocht worden!

  Shotbow Premium
  Je kan zoveel spelen als je wilt zonder ooit een cent aan het netwerk te hoeven geven, maar misschien wil je op een gegeven moment overwegen om premium te kopen om het netwerk te helpen. De voordelen die je krijgt wanneer je dit doet is onder andere het kunnen gebruiken van privé servers, het testen van nieuwe gamemodes voordat ze openbaar worden, en je krijgt een permanente bonus bovenop de XP die ervoor zorgt dat je sneller nieuwe dingen kan verkrijgen. Als laatste, maar zeker niet het minst belangrijkste, help je Shotbow met het betalen van de kosten van de server, wat er voor zorgt dat jij en anderen kunnen blijven genieten van het netwerk.
  Meer informatie kan gevonden worden op de koop premium pagina.

  Andere behulpzame zaken
  Als je het nog niet gedaan hebt, ga dan naar onze Wiki Index om meer te leren over de gamemodes. Het heeft ook links naar andere nuttige pagina's, zoals een lijst van de commando's die je kan gebruiken op onze server, of hoe je kan verbinden met de Shotbow teamspeak server.

  Geef ook zeker even een bezoekje aan het forum van officiële aankondigingen voor het laatste nieuws omtrend updates van Shotbow.

  Als je reddit gebruikt hebben we ook een subreddit.

  Overweeg ook om The ShotbowNetwork te volgen op twitter voor sneak peeks at content, XP codes en meer.

  Overweeg ook om Bracko64's New Player Guide te checken. (Aangeraden!)

  Veel speelplezier en bedankt voor een vliegend Shotbow!