1. Want to get our most recent announcements - and XP codes - in your email?

  Sign up for our brand new mailing list!

Nederlands (Dutch) Shotbow partners met Lunar Client

Discussion in 'Localized Announcements' started by Mistri, Feb 12, 2021.

Nederlands (Dutch) - Shotbow partners met Lunar Client
 1. Mistri Network Lead

  XP:
  800,081xp
  [IMG]

  Shotbow partners met Lunar Client

  Vandaag willen we bekend maken dat Shotbow partnert met Lunar Client. Lunar Client is een gratis modpack voor Minecraft 1.7, 1.8, 1.12, 1.15 en 1.16, en is beschikbaar op Windows, macOS en Linux.

  Wacht... wat?

  Yup, inderdaad! Hoewel we onlangs een announcement hadden gemaakt waarin we waarschuwden dat Lunar Client mogelijk gevaarlijk kan zijn, nemen we deze woorden terug.

  Dus... wat is er gebeurd?

  We hebben in de afgelopen weken contact gehad met het Lunar Client team. Zij hebben vervolgen snel gehandeld om de bugs die we in de Lunar Client hadden gevonden die spelers mogelijk een oneerlijk voordeel gaven op te lossen.

  Nu dat spelers op Shotbow die de Lunar Client gebruiken geen voordeel meer hebben over spelers met de Vanilla client, hebben we besloten om de volgende acties te ondernemen:
  1. We gaan de Lunar Client toevoegen aan onze lijst van toegestane mods. Dit betekent dat je niet meer geband kan worden als je een onaangepaste versie van de Lunar Client op Shotbow gebruikt. Het betekent ook dat we onze vorige announcement over de Lunar Client terugtrekken.
  2. We worden een partner van de Lunar Client. Hierover hieronder meer informatie.

  Een snellere weg om op Shotbow te spelen

  [IMG]

  Vanaf nu kun je simpelweg op het Shotbow logo in de Lunar Client klikken om Shotbow sneller dan ooit te joinen. Niet langer hoef je in te loggen, op "Multiplayer" te klikken, op "Shotbow" te klikken en op "Join Server" te klikken — je kunt nu met slechts één klik joinen.

  Dit betekent ook dat nieuwe spelers mogelijk Shotbow joinen omdat we nu zichtbaar zijn in de Lunar Client. Als je een nieuwe speler ziet, wees dan niet bang om hen te helpen!

  Een gloednieuwe Shotbow cape

  [IMG]

  Ooit je steun voor Shotbow willen laten zien in de vorm van een cape? Je kan nu een Shotbow cape aantrekken, welke door alle andere spelers die de Lunar Client gebruiken te zien is! 50% van de omzet van deze cape gaat naar Shotbow, wat ons in staat stelt om een betere ervaring voor al onze spelers te creeëren.

  Wees een van de eerste die hier deze prachtige cape aanschaft!

  Nou, waar wacht je nog op?

  Thanks for flying Shotbow!

Share This Page