1. Want to get our most recent announcements - and XP codes - in your email?

  Sign up for our mailing list!

[Nederlands] Hoe vraag ik een unban aan?

Discussion in 'Appeal Your Ban' started by Navarr, Apr 17, 2016.

[Nederlands] Hoe vraag ik een unban aan?
Thread Status:
Not open for further replies.
 1. Navarr Councilor

  XP:
  1,333,433xp
  LEES DIT BERICHT VOORDAT JE EEN BAN APPEAL PLAATST.
  Mocht je deze regels niet volgen, wordt je ban appeal genegeerd!

  Verbannen? Vervelend! Zeker als je denkt dat het niet helemaal eerlijk is. Blijf tenminste kalm. Als je boze reacties op onze forums plaats of administrators lastig valt dan zal het proces alleen maar langer gaan duren.

  Voordat je een ban appeal mag plaatsen moet je eerst even deze regels een paar keer goed door lezen. Wees er zeker van dat je niets over het hoofd ziet!

  Hier zijn een aantal punten waar je op moet letten bij het plaatsen van je ban appeal:
  • Voeg je minecraft naam toe.
   Je naam moet Case SeNsItIvE zijn. (Dus correct spellen en checken op hoofdletters). Kijk dus even een tweede keer om zeker te weten dat er geen fouten in zitten, anders kunnen de administrators je niet vinden in het systeem. Het komt soms voor dat het forum account van spelers niet dezelfde naam is als van de speler in-game, dus gaan we daar niet vanuit. Het zou natuurlijk een ander persoon kunnen zijn.
  • Geef ons niet je hele levensverhaal!
   Lever ons de informatie die we vragen, niets meer en niets minder. Een heel verhaal vertraagt het proces.
  • GEBRUIK GEEN CAPS LOCK OF AFKORTINGEN!
   Caps Lock is een symbool voor 'schreeuwen'. Het leest dus ook niet echt alsof het aardig bedoeld wordt. Afkortingen zijn ook niet nodig. Dus houd afkortingen zoals 'OMG', 'YOLO' en etcetera uit het formaat. Dit zorgt er waarschijnlijk voor dat wij het niet serieus gaan nemen.
  • Stuur de administrators GEEN privé berichten. Je ban appeal krijgt uiteindelijk wel een antwoord, dus een beetje geduld is hier wel gewaardeerd.
  • Wij accepteren GEEN geld voor een unban.
   Wij verkopen geen unbans op Shotbow. Als je permanent verbannen bent en nooit meer kan spelen, koop dan opnieuw een Minecraft account van Mojang. Dat zal de enige manier zijn waardoor je weer kan spelen.
  • Plaats NIET een tweede ban appeal met "Deze server is zo goed, alstublieft unban me!".
   We snappen dat je onze server leuk vindt, dat vinden wij ook! Alhoewel, als je de correcte informatie niet hebt dit in het formaat ingevuld moet worden, plaats dan niets.
  • Elk bericht dat je in deze sectie plaats, wordt beschouwt door de administrators als een nieuwe ban appeal.
  • LET OP: Als je de ban appeal sectie gaat spammen met onzinnige dingen die helemaal niets met het formaat of wat dan ook te maken hebben, wordt ervoor gezorgd dat je ook nog eens een ban op de website krijgt.
  En nu verder, we gaan naar een paar redenen kijken waar je verbannen voor kunt worden en wat je in die situatie moet doen.

  Compromised Account
  Als je met deze reden verbannen bent, betekent het dat de administrators dachten dat je account gehackt was en dat mensen toegang tot je inloggegevens hebben. (Sommige staan bijvoorbeeld op het internet). Alhoewel, dit is niet altijd het geval. Het kan natuurlijk zijn dat je account niet gehackt is en dat je er volledige toegang over hebt. In sommige gevallen bannen de administrators voor deze reden om zeker te weten dat de gebruiker volledige toegang heeft tot het account. Een paar veiligheidsmaatregelen dus!

  Mocht je het nog niet gedaan hebben, vraagt Shotbow om je account te migreren naar een Mojang account. Je zal ook je wachtwoord moeten veranderen, hiervan moet een screenshot gemaakt worden om op te leveren als bewijs.

  Belangrijk! Als je een ban appeal voor Compromised Account plaatst, wees er zeker van dat je een screenshot zoals deze toevoegt! Wij moeten in staat zijn om te kunnen zien dat je je wachtwoord veranderd hebt én dat je account gemigreerd is. Shotbow zal NOOIT vragen om de persoonlijke gegevens te laten zien. Je mag deze dus onzichtbaar maken! Mocht je geen screenshot meegeven in het formaat, dan wijzen de administrators je ban appeal automatisch af. Zorg ervoor dat je screenshot niet bijgesneden of bewerkt is. Weet je niet hoe je screenshot maakt of heb je hulp nodig? Klik dan hier voor hulp!

  Spam (Temporary)
  Deze ban is automatisch én tijdelijk. Hier kan je geen unban voor krijgen. Automatische spam bans worden ingezet als je te veel berichten in een korte tijd stuurt. Hopelijk leer je hier van. De ban is maar 3 dagen, je zal het uit moeten wachten.

  Spam (Permanent)
  Nu hebben we een punt bereikt waar je ban iets meer serieus aan het worden is.
  Als je verbannen bent voor deze reden, betekent het letterlijk dat een administrator je verbannen heeft.

  Als je verbannen bent voor 'Advertising', dus het spammen van een ander server IP, hoef je geen ban appeal te plaatsen, want die ban zal voor altijd blijven. Je krijgt voor 'Advertising' dus geen unban.

  Voor andere spam misdrijven, kunnen wij dit als waarschuwing beschouwen als het de eerste keer is. Als je netjes een ban appeal plaatst met het correcte formaat en je excuses aanbiedt, willen we nog wel eens overwegen of je een tweede kans mag. Let wel op: Een derde kans bestaat niet.

  Offensive Skin
  De titel zegt het! Als je voor deze reden bent verbannen heb je een Minecraft skin die niet helemaal aan onze regels voldoet. Deze ban krijg je als je een skin hebt waar een naakt iets op staat, een 'haat' skin (zoals Hitler) hebt of een andere skin hebt die absoluut niet aan onze regels voldoet. Mocht je weer willen spelen, verander dan je skin en lever een screenshot als bewijs als je de ban appeal plaatst. Uiteraard kunnen de administrators zelf opzoeken of je de skin veranderd hebt, maar als jij ons de screenshot levert dan gaat het allemaal iets sneller! Let op: Een derde kans bestaat niet.

  Hacked Client / Modified Client
  Deze reden is ernstig.
  Dit betekent dat je schuldig bent bevonden aan cheaten. Je hebt aparte modificaties gebruikt die ervoor zorgen dat je meer macht hebt dan andere gebruikers. Shotbow test hun eigen cheat detecteer systeem met het gebruik van onder andere: Rei's Minimap, Optifine, MineZ HUD Mod en de Statuseffect HUD Mod. Dit is allemaal door grondig getest, het is bewezen dat deze modificaties geen ban kunnen veroorzaken, dus gebruik het niet als excuus!

  Als je een mod had die niet op ons lijstje staat van geaccepteerde mods en je bent hierdoor verbannen, dan was dat puur je eigen risico en je eigen fout.

  Denk eraan dat zelfs het geïnstalleerd hebben van aparte mods een ban kan veroorzaken, zelfs als je ze niet gebruikt. Je kunt bijvoorbeeld verbannen worden voor Hacked / Modified Client als je entiteiten te snel slaat. Denk hierbij aan spelers, zombies of andere levende wezens. Als je normaal het spel speelt zonder cheats, kan je hiervoor niet verbannen worden. Alles is getest en dit is bewezen. Alhoewel, er is één mogelijk methode waardoor dit wel kan. Sommige spelers hebben een gaming muis. Deze muizen staan bekend met het feit dat ze de snelheid van het klikken aan kunnen passen. Bepaalde muizen kunnen enorm snel klikken, soms is dat de reden waardoor een speler verbannen kan worden, omdat het cheat detecteer systeem óf een administrator denkt dat je cheats gebruikt.

  Voor Hacked / Modified Client krijg je normaal geen unban, tenzij een administrator er anders over denkt. Je kan altijd proberen om een ban appeal te plaatsen. Mocht je echt geloven dat er een probleem gaande is binnen ons systeem terwijl je helemaal eerlijk speelde, probeer het dan opnieuw te repliceren en zorg ervoor dat hier bewijs van is. Als de informatie klopt, dan kunnen we het testen. Als wij het niet kunnen repliceren zou het betekenen dat we de fout niet kunnen repareren en gaan we ervan uit dat het bewijs ongeldig is.

  MineZ heeft een bijl van steen die ervoor zorgt dat je meerdere zombies tegelijkertijd kunt slaan. Deze bijl activeert ons systeem niet. Dit is getest en bewezen.

  Admin Ban
  Admin bans zijn onomkeerbaar tenzij je een goede reden geeft waarom het fout was. Wij trainen onze admins 100% zeker te zijn voordat ze bannen en om bij een speler weg te gaan als we het niet zeker weten. We blijven de speler checken totdat we zeker zijn.

  Heb je iets gekocht?
  Hier zijn de algemene voorwaarden waar je mee akkoord bent gegaan bij de aankoop.

  Ban Appeal Formaat
  Dit formaat moet worden gebruikt. Zo niet, word je gelijk afgewezen.

  Witte tekst - Verplichte informatie. Dit moet je gebruiken.
  Groene tekst - Aanvullende informatie, dit mag je weghalen nadat je alles volgens correcte wijze hebt ingevuld.

  Ban Appeal Titel: [GameMode (Waar je bent verbannen)] Minecraft Naam (CaSe SeNsItIvE) - Ban Reden

  Voorbeeld: [Annihilation] DitIsMijnNaam - Modified Client

  Let op: Het bovenstaande is maar een voorbeeld! Gebruik niet dezelfde ban reden tenzij de ban reden hetzelfde is!

  ----------
  Minecraft Naam:

  Datum en Server (Wanneer en waar je bent verbannen):

  Ban Reden (De reden die je krijgt als je probeert in te loggen):

  Waarom moet je een unban krijgen:

  Bewijs ter ondersteuning:
  ----------

  Heb je niets over het hoofd gezien? Eindelijk, je hebt het einde bereikt.
  Je mag nu je ban appeal plaatsen door op de onderstaande link te klikken.
  Mocht je niet fysiek in staat zijn een ban appeal te plaatsen (door bijvoorbeeld een verbannen website account of het niet hebben van een website account) dan kan je een modmail naar onze reddit sturen, onze Facebook pagina een privé bericht te sturenof om je vriend een ban appeal te laten plaatsen onder jouw naam. Als je deze methodes misbruikt kan dat ervoor zorgen dat je nooit meer in staat zult zijn om een ban appeal te plaatsen.

  Succes!

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page