1. Want to get our most recent announcements - and XP codes - in your email?

  Sign up for our brand new mailing list!

Nederlands (Dutch) Lunar Client en Cosmic Client Verduidelijkingen

Discussion in 'Localized Announcements' started by Mistri, Jan 25, 2021.

Nederlands (Dutch) - Lunar Client en Cosmic Client Verduidelijkingen
 1. Mistri Network Lead

  XP:
  800,081xp
  English Version

  Lunar Client en Cosmic Client Verduidelijkingen

  Hallo Shotbow spelers!

  Dit is een bericht richting alle spelers die de Lunar Client en Cosmic Client gebruiken. We publiceren dit bericht om Shotbow eerlijker te maken voor alle spelers, en om jullie op de hoogte te brengen van mogelijke ongewenste bijwerkingen van jullie client. Lees dit bericht goed door als je één van deze clients gebruikt.

  Hoewel we in het algemeen aangepaste clients niet toestaan, zijn we op de hoogte dat veel spelers gebruik maken van clients zoals de Lunar- en Cosmic Client.

  Het is onlangs naar voren gekomen dat de Lunar- en Cosmic Client een aantal problemen hebben die impact hebben op zowel onze servers als andere spelers. Ons staff team (en andere teams) hebben onderzoek gedaan naar deze clients en vastgesteld dat ze mogelijk spelers bevoordelen over spelers die gebruik maken van vanilla clients.

  Hoewel we niet in detail kunnen gaan over de voordelen die anders spelers kunnen hebben bij het gebruiken van de clients, willen we jullie wel informeren dat onze anti-cheat software de afwijkingen kan vaststellen en ook actie kan ondernemen. Dit kan leiden tot het bannen van mogelijk "onschuldige" spelers van Shotbow.

  Onze regels richting mods, naast de toegestane mods, is dat deze onder "gebruiken op eigen risico" worden beschouwd. Bans die veroorzaakt zijn door de Lunar- en Cosmic Client zullen vanaf vandaag worden beschouwd als reguliere "gemodificeerde client" bans (permanent).

  De Shotbow staff team raadt dan ook aan dat je vanaf vandaag alleen toegestane mods met een vanilla client gebruikt om te voorkomen dat je geband wordt door onze anti-cheat software.

Share This Page